Casanor-bloggen

Lær mer spansk i Álora

Hvis du har noen grunnkunnskaper i spansk, men trenger å lære deg å bruke det du kan, har jeg og flere med meg svært god erfaring med å ha pratetimer, enkeltvis, med Ana Rosa.

Ana Rosa er en ung psykolog i Álora. Hun har vært ferdig med universitetsutdannelen i fem år, men som så mange unge i landet, har hun ennå ikke hatt noen hel stilling. Hun har skrapt sammen inntekt ved å gi spesialundervisning og kurser. Sin første faste jobb fikk hun i vinter, 12 timer i uken, til ulike tider fra uke til uke og på luselønn i en butikk i Málaga.

Ana Rosa er en veldig sympatisk og flink samtalepartner som legger samtalen på det nivået vi befinner oss på. Hun er fin å ha for å friske opp kunnskaper og utvikle evnen til å bruke det lille man kan. Flere av oss skal også holde kontakten med henne på Skype fra Norge.

Ta kontakt hvis dere er interessert. Hun vil gjerne stille opp. I vinter betalte vi 10 Euro pr klokketime. 1 ½ time i slengen var passe tid. Dere kan gjerne kontakte henne gjennom Grethe eller Anette. Eller ta kontakt med meg, så formidler jeg telefonnummer.

Ragnhild