Kontaktinformasjon

For informasjon og bestilling av opphold, kontakt:
Bookingansvarlig Arne Schjønsby
e-post: casanorinorge@gmail.com

For praktiske spørsmål under oppholdet i Álora, kontakt:
Vår stedlige representant Grethe Wedul
mobil + 34 660 767 669

Hvordan komme fra Málaga til Álora

Med tog fra Málaga María Zambrano

Reiser du til Málaga med høyhastighetstog, kommer du til hovedstasjonen Málaga María Zambrano. Dette er en stor jernbanestasjon med direktetog både fra Madrid og Barcelona. I tilknytning til ankomsthallen ligger både en metrostasjon (El Perchel) og et eget stasjonsområde for lokaltog.
For å reise videre til Álora, gå til høyre i stasjonsbygget til området for lokaltog (Cercanias). Lokaltogene har egen billettskranke og går fra spor en etasje ned. Lokaltoget til Álora (C2) bruker ca. 35 minutter og går ca. en gang i timen (siste avgang kl. 21.43). Rutetidene kan søkes opp på det spanske togselskapet Renfes nettside.

Med tog fra flyplassen

Gå ca 200 meter rett frem når du kommer ut fra terminalbygget på flyplassen, til en glassinnbygget rulletrapp som fører ned til perrongen på «den nye jernbanestasjonen». Her kommer lokaltoget fra Fuengirola retning Málaga – Maria Zambrano eller Málaga – Centro Alameda.

Du må bytte tog på stasjonen Viktoria Kent, som er andre stasjon etter flyplassen. På Viktoria Kent bytter du til lokaltoget til Álora. Dette toget vil vanligvis gå fra samme perrong som du gikk av på, og det bruker ca en halvtime opp til Álora.

Rutetidene for lokaltoget mellom Malaga og Alora kan du finne her på togselskapet Renfes hjemmeside.

Fra jernbanestasjonen i Álora opp til husene Parra og Botello er det bratt og ca 20 minutter å gå, men mulig å ta buss eller taxi. En minibuss kjører til og fra de fleste lokaltogene i Alora (- se oppslag på torget, Plaza Fuente Arriba).

Med bil fra flyplassen

Kartet nedenfor viser hvordan du kjører fra flyplassen i Málaga til Casanors to hus i Álora:
B) Calle Botello no 5
C) Calle Parra no 40

Se også kjørebeskrivelse i Håndbok for eiere og gjester.

Vis større kart